Iloa jokapäiväiseen elämään ja supporttia !

 Näin se menee, ihmisen selkäranka suoristuu ja askel on luottavaisempi, kun tuntee olevansa olemassa. Jossain on joku, joka suo lämpimän ajatuksen, kirjoittaa kirjeen käsin- ja tukee. Henkilö, joka ei tunne, tuntee ja tietää pintapuolisesti vain asian.

Kun on neljän seinän sisällä ollut marraskuusta, niin sitä luonne muuttuu. Muuttuu aremmaksi, vielä yksinäisemmäksi, eikä niitä iloja juuri ole. Mieli madaltuu, ellei sit ä jo lähtökohtaisesti ole ollut.

Kun toipuva näkee vaan äitiään,  sekä henkilöitä, jotka täällä käyvät työnsä ja virkansa puolesta - monella ulkoapäin tulevalla on merkitystä. 


Minä vietän paljon aikaa toipuvan kanssa, koska hän on huipputyyppi- ja olemme aina perheenä tehneet asioita yhdessä- vaikka erillämme olemme asuneetkin.Nyt teemme sitten vähän/ paljon  tiiviimmin. On kuitenkin   t ä y s i n  eria asia, kun ihminen oman maailman ulkopuolelta uskoo, tukee ja kannustaa - sellainen, jolla on objektiivinen näkemys, sekä itsellä tietämystä mahdollisesti asiasta.

Lisäksi, uskoo - koska näkee, ettei lähtökohta ole asian pyytäminen fyysisen tuotteen tai tavaran puolella.

Pointti elämässä ei ole tuote / materia, ne voivat toki olla välineitä -joilla saavutetaan jotain lyhyemmässä ajassa, tehokkaammin tms. Tuote voi olla kannustava,  asiaa eteenpäin vievä - mutta pointti on se vaiva, jonka  joku näkee  toisen ihmisen eteen.  Ihan vain, koska voi. 

Se ratkaisee aika monta kertaa koko setin.

Auttaa ja kannustaa. Tällä kävellään monta käytävän mittaa taas ja paremmalla mielellä.

Tänään ehtoolla puhelimeni piippasi viestin merkiksi, ja voitte uskoa, täydellinen ajoitus.

Ensinnäkin siksi, että vikat tipat oli omasta Garlicista puristettu viikonloppuna  ruokaan  - mutta.

Viime viikon torstain tuo '' emme voi vastaanottaa sinua tänne'' jälkeen ei tässä nyt ihan sillain ole  riemusta kiljuttu ja mielialan nosto osui kyllä ihan napakymppi hetkeen. Täällä hymyiltiin, mietittiin mikä maustepurkki on se, jolla sen huomisen  ruoan maustaa. Ja ruoka on- Kanaa, kukkakaalia, ja porkkanaa uuniin. Sitä - joka helvetin päivä. Ihan jokaisena päivänä. 

Ja kyllä, nuo Poppamiehen tuotteet on ne, jotka meillä on käytössä muutenkin. Käymme ostamassa niitä läjäpäin aina GarageSalesta. Jokaisen kaupan Poppamiehen tuotehyllyn tsekkaamme, ja aika tarkaan tiedämme, missä se on edustava ja kun kulku oli parempaa- valitsimme jopa kaupan ajoittain sen mukaan, mistä tiesimme tuotteita saatavan.

Hyvän eteen näkee vaivaa - ja erittäin mielellään.

Kiitos Marko.

Kuvissa olevat tuotteet saatu.



Kommentit